Hellgrenarna

Vi är Samuel och Rebecca Hellgren och vi ska ut på världens äventyr! 4 månader ska spenderas hos Lutherska kyrkan i Liberia i Västafrika. Vad vi ska göra där? Ganska oklart, det är därför ni ska följa den här bloggen!

Liberia, dag 6: Äntligen Totota

Kategori: Samuel

Efter en lång resa på ömsom asfalt, ömsom lerväg med decimeterdjupa hål kom vi igår fram till Totota. Resan gick lättare än väntat, förutom att jag (Samuel) mådde väldigt dåligt hela dagen (vilket kulminerade framåt aftonen, men jag skonar er från detaljerna). Vi är i stort sett installerade i det som är vårt hem de närmaste två månaderna, ett gult litet hus med en stor veranda. Det är alldeles nyrenoverat, så det luktar fortfarande målarfärg. Elektriciteten är dragen av den amerikanske missionären här, Brian, som har ett förflutet som kärnfysiker. En flock med höns strövar runt på området, vi anar redan nu att tupparna blir väckarklockor på morgnarna. Det är svalare här i inlandet, väldigt behagligt faktiskt (för en svensk, liberianerna går runt och fryser förstås).

 Nu har vi mycket bättre uppkoppling än vi hade i Monrovia (paradoxalt nog), så förhoppningsvis kan vi börja lägga upp bilder snart! 

Kommentarer

 • Siv o Maths Jerlström säger:

  Hej ni kära unga, vad ni får vara med om.
  Här har vi fått riktigt höstväder med kalla nätter och något kyliga men klara dagar. Nu i helgen har vi besök av en kör i från Riga, dom är nästan 40 personer. Fyra skall bo i vårt hem och vi sitter som bäst på och väntar på våra nattgäster. Dom har ett digert (självpåtaget) program. I morgon bitti skall de bli hämtade kl. 6.30 och då skall de ha ätit frukost. I morgon kväll, lördag är det konsert i Fylstakyrkan.
  Hälsningar från mormor och morfar, Rebeccas.

  2013-10-04 | 22:43:12
  Bloggadress: http://hellgrenarna.blogg.se

Kommentera inlägget här: